MAIA

MAIA er et nyt informationsværktøj til installation i både, hvor det kan bruges som supplement til eksisterende udstyr og/eller apps på mobile enheder.

Systemet giver nem adgang til supplerende information, som ofte mangler eller er svært tilgængelig på konventionelt maritimt udstyr. Det er eksempelvis meteorologiske data som temperaturer, tryk og luftfugtighed, men også estimeret ankomsttidspunkt baseret på valgfri periode for måling af gennemsnitsfart. Desuden har systemet flere forskellige timerfunktioner til visning af tid, dato, stopur og kapsejlads nedtælling samt tripfunktion med digital log, der opsamler alle parametre om bord.

MAIA udmærker sig ved at være fast installeret og forbundet til eksisterende installationer for dermed at virke stabilt under alle vejrforhold.

Se mere om MAIA andetsted på sitet under Apps.

Udgivet
Kategoriseret som Sejlads